یونیت هیتر

یونیت هیتر

یونیت هیتر

یونیت هیتر دستگاهی است جهت انتقال حرارت، و تشکیل شده است از یک کوئل و یک پروانه که با نیروی الکتروموتور گردش می کند. آب گرم دیگ از داخل کوئل عبور داده میشود و هوا با عبور از روی کوئل حرارت را به داخل فضا منتشر صدای این دستگاه نسبتاً زیاد بوده و معمولاً برای گرمایش فضاهای بزرگ مانند کارگاه ها، سوله ها و به طور کلی مکان هایی که عامل صدا مطرح نباشد و سقف آن بلند باشد به کار گرفته می شود.

اصول لوله کشی يونيت هيتر معمولا یونیت هیتر در یک سطح برابر در داخل سالن لوله کشی خط اصلی یونیت هیترها به صورت روکار و یا چنانچه طول لوله ی مستقیم زیاد باشد از انبساط گیر . ضمناً روی لوله ی اصلی از شیر هواگیری اتوماتیک یا دستی استفاده نمایید. چنانچه از شیر هواگیری اتوماتیک استفاده می شود بهتر است این شیر برروی یک شیر کشویی نصب گردد.

یونیت هیتر

هیتر گلخانه و مرغداری آرارات
هیتر گرمایشی آرارات

 

افت فشار در لوله ها و سیستم حرارت مرکزی عبور اب در داخل لوله همراه با اصطکاک بوده و باعث افت فشار می شود. افت فشار در لوله ها به دو عامل طول لوله و زبری سطح داخل لوله بستگی دارد. یعنی هر چقدر طول لوله و زبری داخلی ان بیشتر باشد افت فشار داخل ان بیشتر خواهد شد.

در لوله کشی سیستم های حرارت مرکزی، افت فشار در لوله ها و دستگاه هایی که آب در آن گردش می کند توسط پمپ تأمین میگردد. افت فشار در یک سیستم حرارت مرکزی شامل افت فشار در مسیر لوله ی رفت تا آخرین دستگاه افت فشار در مسیر لوله ی برگشت از آخرین دستگاه افت وصاله های موجود در مسیر  افت فشار داخل دیگ، کلکتور و … میباشد.

اصول آزمایش لوله های سیستم حرارت مرکزی

بعد از اجرای لوله کشی سیستم های حرارت مرکزی لازم است مدار لوله کشی با فشار مناسب تست و آزمایش گردد. آزمایش توسط پمپ دستی یا برقی صورت میگیرد که این پمپ تشکیل شده از یک مخزن آب، یک پمپ جهت تزریق آب به سیستم و یک فشارسنج (گیج) در آزمایش باید موارد زیر مورد توجه قرار گیرد.

الف – آزمایش سیستم باید با فشار دستکم ۱/۵ برابر فشار کار انجام شود.
ب – حداقل فشار آزمایش در هر حال نباید از ۴ بار کم تر باشد.
ج – مدت زمان ازمایش دست کم باید دو ساعت پيوسته باشد.
د ـ در مدت آزمایش باید همه ی اجزای لوله کشی و اتصال ها یک به یک بازرسی شود.

مخزن پمپ دستی را از آب پرکنید و با حرکت اهرم پمپ، فشار را در مدار لوله کشی بالا ببرید تا به مقدار مورد نیاز برسد . حداقل ۲ ساعت سیستم را تحت فشار نگه دارید و کلیه ی محل های اتصال را در این فرصت بازرسی نمایید. در صورت مشاهده ی نشتی، سیستم را تخلیه کنید و نشتی را برطرف کرده، مراحل فوق را مجدداً تکرار نمایید.


طراحی فونداسیون دیگ بخار
تهویه و گرمایش مرغداری

ارسال دیدگاه